Hjelp
 
 
Har du behov for flere opplysninger, kan du ta kontakt med Kundestøtte via e-post på customer.service@venere.com. Vi vil svare på spørsmålet ditt i løpet av to virkedager etter at vi har mottatt det.
Du kan også ringe oss på telefonnummeret som vises øverst i høyre hjørne for å snakke med en kundebehandler på ditt eget språk.
 
 
Indeks
 
Om Venere.com
 
 
Velkommen til Venere.com! Vi er et nettsted som tilbyr en bestillingstjeneste for hotellovernatting på Internett, trygt og billig. Med Venere.com kan du bestille rom (for opptil 10 personer) på de beste hotellkjedene og velge mellom flere enn 200 000 hoteller i tusenvis av byer over hele verden. Vi er spesialister på Middelhavslandene, med en helt ny seksjon dedikert til Italia, hvor du kan finne all inspirasjonen du trenger for din neste tur; men vi tilbyr også internasjonale destinasjoner som New York, Bangkok og Rio de Janeiro.

Nettstedet vårt git deg muligheten til å besøke nettsider for hvert hotell, se bilder og anmeldelser, samt sjekke tilgjengelighet og priser.

Enten det er et ferieopphold eller en forretningsreise du er ute etter, tilbyr Venere.com en praktisk og trygg tjeneste for å bestille ditt neste opphold.

Det er enkelt å bestille. Du trenger bare å sjekke om overnattingsstedet du ønsker er tilgjengelig på datoene for ditt opphold, og så velge romtype, pristype (gratis avbestilling eller ikke-refunderbart), og for noen hoteller velger du også betalingsmåte.
Totalprisen vil bli vist. Klikk på BESTILL NÅ, og fyll deretter ut betalingsskjemaet.
Du vil motta en e-postbekreftelse fra systemet vårt til e-postadressen du har angitt. Du kan kansellere bestillingen gratis i ditt brukerområde, hvis avbestillingsreglene for rommet du har valgt lar deg gjøre det.
Brukernavn og passord for å få tilgang til brukerområdet tildeles automatisk og blir sendt til e-postadressen din (registrering er automatisk).

 
gå til toppen/indeks
 
Slik søker du etter et hotell
 
 
Søk etter by/hotell

Gå til startsiden og skriv inn navnet på byen du vil besøke i destinasjon-boksen, angi datoene for innsjekking og utsjekking, antall personer (voksne/barn) og antall rom. Klikk på SØK og du vil se listen over overnattingssteder som er tilgjengelige på dine datoer.

Hvis du vil søke på et bestemt hotell, kan du skrive inn navnet på hotellet i det hvite feltet (under hotellets navn) på venstre side på søkeresultatsiden, og vi vil vise deg kun dette hotellet, dersom det er tilgjengelig. For å besøke en siden til hotellet du ser på kan du klikke på den grønne "Bestill"-knappen.

 
gå til toppen/indeks
 
Slik utfører du en bestilling
 
 
Når du har funnet hotellet som passer dine behov, velger du rom og prisplan fra listen, og klikker deretter på "Bestill".

Fyll ut bestillingsskjemaet med informasjon om deg selv, samt kredittkortopplysningene dine. Gjennomgå all info, les og godta vilkårene og klikk deretter på "Bestill!".

Les også avbestillingsreglene nøye, under oppsummeringen av bestillingen. Hvis du har noen spesielle ønsker eller forespørsler for oppholdet ditt, kan du angi disse i det hvite feltet rett før du bekrefter bestillingen.

 
gå til toppen/indeks
 
Bestillingstyper
 
 
Det er tre typer bestillinger i henhold til betalingsmetode: Betal på hotellet, betal nå, eller et valg mellom disse to. I alle tilfeller vil du motta en automatisk bekreftelse fra Venere.com.

Du vil ikke motta noen ytterligere bekreftelse fra hotellet, da vår e-postbekreftelse er alt du trenger for å sjekke inn. For å motta bekreftelse på din forespørsel via e-post må du passe på å angi en korrekt e-postadresse, ellers vil du ikke motta e-postbekreftelsen.

Vi minner om at du også kan bestille hotell via vårt kundesenter ved å ringe disse numrene:

Fra Sveits: 44 511 83 90

Fra Italia: 02 91 48 34 82

Fra alle andre land: 0044 203 027 7155

Bestillingene som betales direkte på hotellet vil belastes ved innsjekking eller utsjekking. Noen av disse prisene er ikke-refunderbare tilbud. Beløpet er belastet av hotellet på forhånd (vanligvis innen 72 timer etter at bestillingen er foretatt), og vil ikke bli returnert under noen omstendigheter.

De forhåndsbetalte bestillingene blir belastet av vårt system. Vi trekker beløpet fra bankkortet som ble angitt ved bestilling. På hotellet vil du kun betale eventuelle tilleggstjenester og/eller skatter.

På noen overnattingssteder kan du velge mellom de to betalingsmetodene. Dette er den valgfrie betalingsmetoden.

Sjekk alltid på forhånd hva slags betalingsmetode hotellet krever. Det er enkelt og intuitivt: På hotellsiden finner du listen over tilgjengelige rom i et rutenett som viser "Romtype", "Valg & priser" og "Totalpris for 1 natt".

For rom som betales på hotellet, vil kolonnen "Valg & priser" angi betalingsmåten som "Betal på hotellet".

For rom som må betales på forhånd vil betalingsmetoden vises på bestillingssiden (med enkel og trygg internett-betaling).

For rom med valgfri betalingsmetode vil kolonnen "Valg & priser" vise "Betal nå eller på hotell". Klikk på "bestill", og et popup-vindu vil vise deg betalingsalternativene. Avhengig av hva du velger (Betal nå / betal på hotellet), vil du bli påminnet på slutten av bestillingsprosessen om du skal betale til Venere.com med en gang, eller direkte til hotellet under oppholdet.

 
gå til toppen/indeks
 
Slik sjekker du bestillingsstatusen
 
 
Du kan sjekke statusen på bestillingen din ved å legge inn brukernavnet og passordet ditt (tilsendt via e-post med din første bestilling på Venere.com) i brukerområdet.
For å få tilgang til brukerområdet ditt klikker du bare på "Dine reservasjoner" på startsiden.
Der vil du se bekreftelsesnummeret og statusen på bestillingen din.

Bestillingsstatusen vil bli identifisert av de følgende oppføringene:

BEKREFTET: Bestillinger som er blitt bekreftet av hotellet
KANSELLERT: Bestillinger som er blitt avbestilt
A-VOID: Bestillinger som er kansellerte av Venere på grunn av manglende oppmøte
 
gå til toppen/indeks
 
Slik kansellerer du en bestilling
 
 
Alle bestillinger, bortsett fra ikke-refunderbare tilbud, kan avbestilles inne på brukerområdet ditt. Det er viktig at du gjør dette innen avbestillingsfristen, for å unngå å betale gebyrer. Hvis du avbestiller en forhåndsbetalt bestilling innen fristen, vil du automatisk få refusjon av systemet vårt i løpet av 10 virkedager (i noen tilfeller kan det være nødvendig å vente til faktureringsprosessen er fullført).

Ønsker du å avbestille en bestilling, må du gå inn på "Dine reservasjoner" på startsiden til Venere.com og angi brukernavnet (din e-postadresse) og passordet ditt. Herfra kan du se listen over dine bestillinger.
Klikk på bestillingen du ønsker å avbestille for å komme til siden med detaljer. Klikk på avbestill nederst på siden . Vennligst indiker hvorfor du ønsker å kansellere bestillingen og klikk deretter på den røde knappen for å bekrefte kanselleringen.

Ønsker du å kontrollere at avbestillingen din er blitt registrert, kan du klikke på "Dine reservasjoner" på startsiden vår, og sjekke om statusen er KANSELLERT.

Noen gebyrer for sene avbestillinger vil bli belastet av hotellet, eller av vårt system ved forhåndsbetalte reservasjoner (for eksempel, hvis avbestillingsgebyret er det samme som 1 natt, vil den automatiske refusjonen trekke fra beløpet for oppholdet den første natten).

Obs! Venere.com aksepterer ikke avbestillingsforespørsler som sendes via e-post, selv om forespørselen blir sendt før avbestillingsfristen er utløpt. Alle avbestillinger må skje ved å følge instruksjonene over.

Velger du å avbestille på annen måte, er ikke Venere.com ansvarlig for eventuelle straffegebyrer som overnattingsstedet belaster kredittkortet ditt med (ved bestillinger som betales på hotellet), eller manglende refusjoner på kredittkortet ditt (ved forhåndsbetalte bestillinger).

 
gå til toppen/indeks
 
Slik endrer du en bestilling
 
 
Det er dessverre ikke mulig å endre en bestilling i systemet vårt. Du må avbestille bestillingen ved å følge instruksjonene over (Se Hvordan avbestiller jeg en bestilling) og deretter bestille på nytt. Etter at avbestillingsfristen er utløpt må du dessuten kontakte overnattingsstedet direkte, da det i dette tilfellet kun er overnattingsstedet som kan bestemme om du må betale et straffegebyr ved endringer.

Vennligst ring oss på:

Fra Sveits: 44 5118390

Fra Italia: 02 91483482

For alle andre land: 0044 203 027 7155

 
gå til toppen/indeks
 
Sikkerhet/personvern
 
 
Registrering

Opplysningene som kreves ved registrering er nødvendige for behandlingen av bestillingen og er fullstendig konfidensielle. Alle opplysningene sendes via en sikker server, med det høyeste nivået av beskyttelse som mulig.

Kredittkortopplysninger

For de fleste "Betal på hotell"-bestillingene, kreves det at du oppgir kredittkortdetaljene dine kun for å garantere reservasjonen. Denne informasjonen sendes direkte til hotellet via vår sikre server. I disse tilfellene vil ikke kortet ditt bli belastet. Kredittkortet ditt vil imidlertid bli forhåndsbelastet for det totale beløpet for ikke-refunderbare priser eller en prosentandel av totalprisen hvis reservasjonen krever et depositum. Hotellet kan også belaste kortet ditt ved avbestilling etter at avbestillingsperioden er over eller ved manglende oppmøte.

Alle forhåndsbetalte reservasjoner krever betaling av hele beløpet, ved tidspunktet for bestilling. Disse hotellene er underlagt generelle vilkår og betingelser, som er tilgjengelige her: Vilkår

 
gå til toppen/indeks
 
Ta kontakt
 
 
For ytterligere informasjon kan du ta kontakt med vår kundeservice. Ring oss på de følgende numrene:

Norway: 24 15 99 64
Fra alle andre land: 0044 203 027 7155

Eller send en e-post til: customer.service@venere.com

Hvis du representerer et reisebyrå kan du sende en e-post til ta_assistance@venere.com

 
gå til toppen/indeks