Hjelp
 
 
Har du behov for flere opplysninger, kan du ta kontakt med Kundestøtte via e-post på customer.service@venere.com. Vi vil svare på spørsmålet ditt i løpet av to virkedager etter at vi har mottatt det.
Du kan også ringe oss på telefonnummeret som vises øverst i høyre hjørne for å snakke med en kundebehandler på ditt eget språk.
 
 
Indeks
 
Om Venere.com
 
 
Velkommen til Venere.com, som tilbyr lister over hoteller og leiligheter på de mest populære reisemålene rundt omkring i verden. Du kan velge mellom alt fra metropoler som Roma, Paris og London, til mer fjerntliggende reisemål som New York, Bangkok, Rio de Janeiro og Marrakech. Målet med nettstedet er å kunne tilby brukerne en omfattende hotelliste for hver by (det finnes allerede 1200 overnattingssteder kun for Paris!), slik at du fritt kan velge selv og har muligheten til å kontakte overnattingsstedene direkte.

Tjenesten er ikke lik et reisebyrå, da spesifikke forespørsler om opplysninger vedrørende overnattingsstedene ikke kan fremskaffes av Venere.com. Venere.com gir i stedet brukeren muligheten til å se hotellenes sider, sjekke tilgjengeligheten og prisene og sende bestillingsforespørsler direkte til hotellene.

I motsetning til andre kataloger på nettet, tilbyr Venere.com en omfattende liste over overnattingssteder for hver by. Mange av disse har egne nettsider og tilbyr sjekk av tilgjengeligheten på nettet. Venere.com er, både for ferierende og forretningsreisende, en beleilig, omfattende, sikker og effektiv tjeneste i forbindelse med planleggingen av din neste reise.

Det er enkelt å bestille. Alt du trenger å gjøre, er å se gjennom nettsidene til hotellene på ditt valgte reisemål, sjekke tilgjengeligheten til hotellet du ønsker å bo på, og deretter bestille rommet/rommene direkte. Du vil få svar fra hotellet via e-post. Bestillingene kan etter dette avbestilles på et senere tidspunkt dersom du ønsker dette.
 
gå til toppen/indeks
 
Hvordan du søker etter et overnattingssted
 
 
Søk etter by :
Klikk på kartet på reisemålet du vil dra til eller oppgi navnet på byen under «Hvor vil du reise?».

Søk etter land:
Dersom landet du ønsker å reise til ikke finnes på kartet, kan du klikke på «Andre land». Her finner du en omfattende liste over alle landene som ikke er oppført på kartet på startsiden.
Overnattingssteder som kan bestilles på nettet:
Dette er overnattingssteder som finnes i bestillingssystemet til Venere.com, og som har egne nettsider hvor du kan sjekke tilgjengeligheten og prisene og sende en bestillingsforespørsel direkte til hotellet.

Overnattingssteder som ikke kan bestilles på nettet:
Dette er overnattingssteder som ikke kan bestilles på nettet. Du vil finne alle nødvendige opplysninger (dvs. telefon- og faksnumre), slik at du kan kontakte overnattingsstedet direkte.
 
gå til toppen/indeks
 
Hvordan du kontrollerer tilgjengeligheten
 
 
Du har to valg: Du kan enten sjekke tilgjengeligheten på alle overnattingsstedene i den valgte byen, eller du kan klikke på hvert enkelt overnattingssted og deretter sjekke tilgjengeligheten. Husk å oppgi ankomst- og avreisedato og det korrekte antallet personer og rom.
 
gå til toppen/indeks
 
Hvordan du bestiller
 
 
Når du har funnet et overnattingssted som tilfredsstiller behovene dine, kan du klikke på navnet eller på «flere opplysninger». Dersom du ønsker å bestille det/de ledige rommet/rommene i systemet, kan du klikke på «Bestill», eller klikk på «Endre» for å endre bestillingsopplysningene dine.
For å kunne sende inn bestillingsforespørselen, må du først fylle ut skjemaet og oppgi kredittkortopplysningene dine. Etter at du har klikket på «Fortsett» kan du kontrollere bestillingsforespørselen og dine personlige opplysninger.
Før du bekrefter bestillingsforespørselen ber vi deg om å lese avbestillingsvilkårene. Skulle du ha tilleggsønsker, kan du skrive disse inn i det tomme feltet. Bestillingsforespørselen din vil etter dette bli bekreftet. Ta vare på bestillingsnummeret ditt som du kan komme til å måtte referere til senere.

Vær oppmerksom på at alle opplysningene sendes via en sikker server, slik at dine personlige opplysninger kun er synlige for deg selv og mottakeren (dvs. hotellet).

To kategorier bestillingsforespørsler er tilgjengelige: Bestillinger med umiddelbar bekreftelse og Bestillinger på forespørsel. Den første kategorien innebærer at du vil motta en automatisk bekreftelse fra hotellet via systemet til Venere.com. Du vil ikke motta noen ytterligere bekreftelse fra hotellet, da den første bekreftelsen er endelig.
Den andre kategorien innebærer at du vil motta en e-post som opplyser om at overnattingsstedet har mottatt forespørselen din. Overnattingsstedet vil deretter svare via e-post innen 48 timer og enten bekrefte eller avvise forespørselen din.

Vær oppmerksom på at forespørselen din vil måtte bekreftes av overnattingsstedet og kan ikke anses som bekreftet før overnattingsstedet har sendt deg bekreftelsen. Når statusen til bestillingen din vises som «OK» i brukerkontoen din er den blitt bekreftet av overnattingsstedet. Pass på at e-postadressen du oppgir i bestillingsforespørselen er korrekt, slik at du får tilsendt bekreftelsen via e-post. Dersom du oppgir gal e-postadresse, vil du ikke kunne motta noe svar fra hotellet, noe som vil kunne føre til kommunikasjonsproblemer og misforståelser. Det er derfor svært viktig at du passer på at alle opplysningene er korrekte.

Du kan dessuten utføre bestillinger ved å ringe kundesenteret vårt på følgende numre:

Storbritannia: 020 3027 7153
USA: 1-877-214-4288
Irland: (01) 524 5487
Canada: 1 866 984 7711
Australia: 02 8023 8756
Spania: 91 275 4914
Chile: 1230 020 9008
Peru: 0800 54627
Argentina: 0800 4442278
Colombia: 01800 9 157303
Mexico: +1 866 268 8500
Venezuela: 0800 100 3648
Frankrike: 01 57323460
Belgia: 02 200 8514
Sveits: 44 511 83 88
Østerrike: 0120 6091330
Tyskland: 0695 1709723
Italia: 02 91483082
Nederland: (0) 20 2035100
Norge: 24 15 99 64
Sverige: 08 51761806
Japan: 03 5539 2656
Kina: 10 800 120 2547(Telecom) – 10 800 712 2547(NetCom)
Russland: 499 272 2031
Brasil: 0800 761 1711
Portugal: 217 616 226
Fra alle andre land: 0044 203 027 7155
 
gå til toppen/indeks
 
Hvordan du kontrollerer statusen til bestillingen din
 
 
Du kan kontrollere statusen til en hvilken som helst bestillingsforespørsel ved å gå inn på «Dine bestillinger» med din registrerte e-postadresse og passordet ditt. Her ser du alle gjeldende bestillinger, og du kan kontrollere statusen til disse i statuskolonnen.

Statusen til bestillingen kan være en av følgende:

BEKREFTET: Bestillinger som er blitt bekreftet av overnattingsstedet
AVBESTILT: Bestillinger som er blitt avbestilte
ANNULLERT: Bestillinger som er blitt kansellerte av Venere på grunn av unnlatt oppmøte
 
gå til toppen/indeks
 
Hvordan du avbestiller en bestilling
 
 
Vær oppmerksom på at alle bestillinger må avbestilles fra brukerkontoen din før avbestillingsfristen er utløpt for å unngå å måtte betale straffegebyrer. Etter at avbestillingsfristen er utløpt må du kontakte overnattingsstedet direkte, da det i dette tilfellet kun er overnattingsstedet selv som kan bestemme om du må betale et gebyr ved avbestilling av bestillingen.

Ønsker du å avbestille en bestilling, må du gå inn på «Dine bestillinger» på startsiden til Venere.com og oppgi din registrerte e-postadresse sammen med passordet ditt. Herfra kan du se listen over alle bestillingene du har utført.
Klikk på koblingen «Avbestill denne bestillingen» ved siden av bestillingsnummeret og klikk deretter på «JA». Bestillingen din vil da bli kansellert i systemet vårt, og du trenger ikke å kontakte hotellet på nytt.
Ønsker du å kontrollere at avbestillingen din er blitt registrert, kan du klikke på «Dine bestillinger» på startsiden vår, og du vil da se at statusen til bestillingen din er «KANSELLERT».

Venere.com aksepterer ikke avbestillingsforespørsler som sendes til Kundestøtte via e-post, selv om forespørselen blir sendt før avbestillingsfristen er utløpt. Alle avbestillinger må skje ved å følge instruksjonene over.

Velger du å avbestille på annen måte, er ikke Venere.com ansvarlig for eventuelle straffegebyrer som overnattingsstedet belaster kredittkortet ditt med.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å avbestille bestillingen din dersom du har valgt og bestilt et rom som er merket som «FORHÅNDSBETALT/IKKE-REFUNDERBART».
 
gå til toppen/indeks
 
Hvordan du endrer bestillingen din
 
 
Det er dessverre ikke mulig å endre en bestilling i systemet. Du må avbestille bestillingen ved å følge instruksjonene over (Se «Hvordan avbestiller jeg en bestilling?») og deretter bestille på nytt. Etter at avbestillingsfristen er utløpt må du dessuten kontakte overnattingsstedet direkte, da det i dette tilfellet kun er overnattingsstedet som kan bestemme om du må betale et straffegebyr ved endringer.
 
gå til toppen/indeks
 
Sikkerhet/personvern
 
 
Registrering:
Opplysningene som kreves ved registrering, er nødvendige for behandlingen av bestillingen og er fullstendig konfidensielle. Alle opplysningene sendes via en sikker server, slik at opplysningene dine er så godt beskyttet som mulig.

Kredittkortopplysninger:
Kredittkortopplysningene dine fungerer som garanti av bestillingene og vil ikke bli brukt for å belaste deg for noe, såfremt ikke bestillingen må forhåndsbetales eller du må betale et depositum, eller hvis du avbestiller etter at avbestillingsfristen er utløpt eller unnlater å møte opp til innsjekking. Informasjon om en eventuell påkrevd forhåndsbetaling eller et nødvendig depositum vil, i tillegg til avbestillingsvilkårene, vises i løpet av bestillingsprosessen. Kredittkortopplysningene sendes via en sikker server, slik at opplysningene dine er beskyttet.
 
gå til toppen/indeks
 
Generelle vilkår
 
 
1. Godkjenning av betingelser
Takk for at du valgte Venere Net S.r.l., med registrert kontor på Via della Camilluccia nr. 693 – 00135 Roma, Italia (venere.com – "Venere.com" eller "vi"). Tjenesten vi leverer til deg, er underlagt følgende tjenestebetingelser, som vi kan oppdatere jevnlig og uten forvarsel.

2. Beskrivelse av tjenesten
Venere.com gir brukerne tilgang til å bestille hotellrom på Internett. Med unntak som angitt i avsnittet nedenfor, vil hotellbestillinger som gjøres via vårt bestillingssystem på Internett, bli sendt til det aktuelle hotellet fra Venere.com. Venere.com fungerer som et bindeledd mellom hotellene og brukerne.

Enkelte hoteller som vises på Venere.com, er ikke inkludert i tjenesten, og tilbys av enten Travelscape LLC eller IAN.com L.P. Disse hotellene krever full betaling når bestillingen bekreftes og før oppholdet (mens hotellrom som bestilles fra Venere.com, skal betales direkte til hotellet). Disse hotellene er også underlagt spesielle betingelser og vilkår for bestilling som gjelder for Travelscape LLC og IAN.com L.P. Disse er tilgjengelige via følgende kobling: Bruksbetingelser .

Venere.com har ikke kontroll over hotellene som tilbys av Travelscape LLC og IAN.com LP. Når en kunde bestiller rom på et hotell som krever forhåndsbetaling, er Travelscape LLC og IAN.com LP ansvarlige for bestillingsprosessen.

For visse hoteller kan du få valget mellom å betale på nettet ved bestilling, eller betale på hotellet senere. Hvis du velger å betale på nettet, belastes du umiddelbart beløpet i valutaen du velger. Dersom du ikke velger noen av de tilgjengelige valutaene, vil du automatisk bli belastet i euro.Hvis du velger å betale senere på hotellet, belastes du i den lokale valutaen. Skatter og valutakurser kan endres i perioden fra du bestiller til du betaler på hotellet.

Bruk av Venere.coms bestillingssystem på Internett er gratis. Med mindre annet er angitt, skal nye funksjoner og forbedringer være underlagt disse samme tjenestebetingelsene. For å kunne bruke Venere.coms tjenester, må brukeren ha tilgang til Internett på egen bekostning.

3. Forpliktelser i forbindelse med brukerregistrering
For å kunne bruke Venere.coms tjenester, må brukeren godta å: (1) oppgi korrekt og fullstendig personlig informasjon som angitt i registreringsskjemaet, og (2) oppdatere dataene umiddelbart ved endringer slikt informasjonen alltid er korrekt og fullstendig. Hvis brukeren oppgir informasjon som blir funnet å være feilaktig, forbeholder Venere.com seg retten til å suspendere eller avbryte brukeres medlemskap og nekte all nåværende eller fremtidig bruk av Venere.coms tjenester.

4. Personvernerklæring for Venere.com
De registrerte personlige dataene og eventuell tilleggsinformasjon er underlagt vår personvernerklæring. Du finner mer informasjon om denne under "Personvernerklæring" via følgende kobling: %privacy_policy%

5. Medlemskontoens integritet
Når en bruker bestiller hotell via Venere.com, genererer systemet vårt et passord som sammen med e-postadressen som ble oppgitt i bestillingsprosessen, gir tilgang til brukerens personlige konto. Brukeren er ansvarlig for å opprettholde e-postadressens og passordets integritet, og er eneansvarlig for alle aktiviteter som foregår på kontoen. Brukeren skal varsle Venere.com umiddelbart om eventuell uautorisert bruk av passordet eller kontoen. Venere.com er ikke ansvarlig for eventuelle tap eller skader som oppstår på grunn av brukerens manglende oppfølging av denne paragrafen.

6. Kontrakt om innkvartering og betaling
Kontrakten om innkvartering trer i kraft i det øyeblikk bestillingen bekreftes av hotellet. Betaling av den bekreftede Venere.com-romprisen skal skje direkte til hotellet. Alle rettigheter og forpliktelser i forbindelse med den påfølgende innkvarteringskontrakten gjelder direkte og utelukkende mellom den bestillende part og dennes valgte hotell.

Andre betingelser og vilkår vil gjelde for hoteller som tilbys av Travelscape LLC og IAN.com LP, og som krever forhåndsbetaling i forbindelse med bestillingsprosessen på Internett.

7. Endringer og avbestillinger
Alle endringer og avbestillinger må alltid gjøres via Venere.com bestillingssystem på Internett.

8. Rompriser og priser
Alle priser som finnes på nettstedet, oppgis direkte av hotellet. Priser vises for hele oppholdet og inkluderer avgifter med mindre annet er spesifisert. Hvorvidt frokost er inkludert i prisen avhenger av hvilket hotell du har valgt (hvis det ikke er spesifisert, er frokost ikke inkludert).

9. Vårt prismatchløfte
- Vårt prismatchløfte – Hvis du har bestilt hotell gjennom oss og finner en lavere pris et annet sted på nettet, vil vi refundere forskjellen forutsatt at betingelsene nedenfor er oppfylt. - Sende inn et krav – Du må sende forespørselen, sammen med en fungerende kobling til den lavere romprisen hos en konkurrent, på e-post til e-postadressen pricematch@venere.com innen: (i) 24 timer fra bestillingen hvis du har bestilt et ikke-refunderbart rom, eller (ii) innsjekkingsdato for alle andre typer bestillinger. Sjekk avbestillingsreglene som gjelder for bestillingen din, for å finne ut når fristen for innsending av forespørselen er. Den lavere prisen må kunne bestilles på nettet og fremdeles være tilgjengelig når vi sjekker kravet ditt. Bestillinger som du ikke oppfyller (f.eks. på grunn av avbestilling, uteblivelse, manglende betaling), er ikke kvalifisert for prismatchløftet. - Må være en lik-for-lik-sammenlikning – Prismatchløftet vårt er kun tilgjengelig hvis du finner hotellrommet ditt til en lavere pris med samme bestillingsbetingelser, inkludert, men ikke begrenset til, overnattingssted, romtype, gjeldende avbestillings-/refunderingsregler og akkurat samme oppholdsdatoer som du bestilte gjennom Venere.com. I tillegg må sammenlikningen være til samme overnattingssted bestilt frittstående gjennom et annet nettsted (dvs. ikke del av en pakke med hotell + fly). Prismatchløftet dekker kun kostnadene for bestilt reise, som vist i søkeresultatene fra Venere.com, ekskludert skatter og avgifter. Det dekker ikke bestillinger foretatt på nettsteder der overnattingsstedets eller annen bestillingsinformasjon ikke fremkommer før etter kjøpet. Du må oppfylle alle kravene som gjelder for den lavere prisen (hvis relevant), inkludert, og uten begrensninger, krav til bosted og alder samt lokale krav. - Prisene som sammenliknes, må være allment tilgjengelig på nettet – Prismatchløftet gjelder kun priser som både annonseres og gjøres tilgjengelig for offentligheten på et nettsted som er rettet mot forbrukere. Dette inkluderer for eksempel ikke priser som tilbys på nettsteder for medlemsprogrammer, bedriftsrabatter eller -priser, gruppe-, charter- eller bonusprogrammer, insentiv-, møte-, kongress-, samle- eller Interline-priser, priser som oppnås via auksjon eller lignende prosesser, eller priser som kun er tilgjengelige med kupong eller andre kampanjer som ikke er tilgjengelige offentlig. Den lavere prisen kan ikke være fra et nettsted som kun tilbyr pristilbud over telefon, eller fra en mottatt e-postmelding. Prisen må være oppgitt og bestilt i samme valuta som Venere.com-bestillingen (og uten henvisning til valutakonvertering). - Verifisering av krav og refunderingsprosess – Alle forespørsler må verifiseres av Venere.com. Vi godtar ikke bevis på lavere pris som vi ikke kan bekrefte selv. Vi bekrefter heller ikke forespørsler som vi mener skyldes trykkfeil eller andre feil, eller som er forfalsket eller i ond tro. Bekreftede forespørsler får refundert beløpet til kredittkortet som ble brukt ved bestillingen, etter utsjekking, forutsatt at romprisen og alle skatter og avgifter har blitt betalt. Det kan ta opptil 30 dager, eller til neste fakturering, før kreditering vises på kontoutskriften. - Endringer – Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å endre eller avslutte prismatchløftet, eller begrense dets tilgjengelighet for hvilken som helst person, på hvilket som helst tidspunkt, av hvilken som helst grunn eller uten grunn, uten forhåndsvarsel eller ansvar overfor deg. Vilkårene som gjelder på tidspunktet for bestillingen, vil avgjøre din berettigelse i henhold til prismatchløftet. Hvis vi unnlater å håndheve noen av bestemmelsene herunder, betyr det ikke at vi fraskriver oss denne bestemmelsen. 10. Hotellkategorier og informasjon
Hotellklassifiseringen er basert på nasjonale standarder og forskrifter. Stjernerangeringen av hoteller er en uforpliktende indikasjon på hotellstandarden, og kan bygge på hotellenes egen vurdering. All informasjon om, beskrivelser av og bilder fra hotellene er basert på informasjon fra hotellene selv.

11. Opphavsrett for publisert innhold på Venere.com
Registrerte brukere på Venere.com garanterer at de selv innehar opphavsrett til informasjon som publiseres som tilbakemeldinger om hotellene, eller garanterer at de har innhentet opphavsrett og rett til å kopiere slik tilbakemelding til Venere.com, og at Venere.coms bruk av slik tilbakemelding ikke på noen måte utgjør et brudd på opphavsretten eller noe annet brudd på tredjeparts interesser og rettigheter.
Venere.com har ubegrenset rett til (men er ikke ansvarlig for) å kontrollere, publisere, avvise eller utelate å publisere din tilbakemelding, helt eller delvis. Hvis Venere.com hevder at det du har skrevet, ikke egner seg for publisering, har derfor Venere.com full rett til å utelate det. Tilbakemelding som den i listen nedenfor er forbudt. Alle deltakere garanterer at de ikke vil sende inn tilbakemeldinger som:
- med overlegg er usann eller partisk
- er pornografisk, umoralsk eller på annen måte støtende
- er injurierende eller på noen måte kriminell
- bryter med grunnloven, loven eller offentlig lov og orden, eller inneholder ekstremistiske synspunkter eller kommer fra forbudte organisasjoner
- inneholder virus eller annet innhold som kan medføre risiko for eller skader på andre datamaskiner og tilhørende programvare eller maskinvare
- representerer kjedebrev eller undersøkelser

I tilfeller av brudd på opphavsretten eller disse tjenestebetingelsene forbeholder Venere.com seg retten til å kreve erstatning.


Brukerne fritar Venere.com fra alle krav som en tredjepart kan fremsette mot Venere.com for misbruk av materiale. Venere.com forbeholder seg retten til å forsvare seg mot sike krav. Brukerne vil refundere alle juridiske kostnader og vil støtte Venere.com mot slike krav fra tredjepart og fremlegge all nødvendig dokumentasjon.

12. Bruk av e-posttjenesten på Venere.com
Uttrykk deg på en passende måte, uten støtende innhold. Tjenesten skal ikke brukes til å distribuere markedsundersøkelser, konkurranser, svindel eller bedrageri, annonser, ærekrenkende meldinger eller på noen måte formidle upassende innhold, navn, materiale eller informasjon. Det er også forbudt å legge inn koblinger eller informasjon som kan spre virus, trojanske hester, ormer, ødelagte filer eller annen programvare som kan skade annen maskinvare eller programvare. Ikke send materiale fra andres e-postadresse.

13. Opphør
Brukeren godtar at Venere.com, etter eget skjønn, kan deaktivere brukerens passord og konto og avbryte bruken av tjenesten av hvilken som helst årsak. Venere.com kan, når som helst, slutte å levere tjenesten med eller uten forvarsel. Brukeren godtar at Venere.com ikke skal holdes ansvarlig for avbrudd i brukerens tilgang til tjenesten.

14. Ansvarsbegrensning
Brukeren godtar at Venere.coms tjenester leveres "som de er", og at Venere.com ikke er ansvarlig hvis den informasjonen som leveres fra hotellene, ikke er oppdatert eller korrekt, og at Venere.com heller ikke er ansvarlig for sletting, tap eller manglende levering av informasjon.

Hotellet er eneansvarlig for å svare på og/eller innfri bestillingen.

Brukeren godtar at Venere.com ikke garanterer at tjenesten er feilfri, sikker, oppdatert eller uten avbrudd. Venere.com kan ikke garantere at informasjonen på nettsidene er feilfri, nøyaktig eller pålitelig. Videre godtar brukeren at Venere.com ikke på noen måte er ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på datautstyr eller andre tap av data som skyldes bruk av Venere.coms tjenester. Brukeren forstår og godtar at Venere.com ikke på noen måte skal holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tap, økonomiske eller på annen måte, som følge av bruk av eller manglende evne til å bruke Venere.coms tjenester, heller ikke for de kostnadene det medfører å måtte finne annen innkvartering fordi Venere.coms bestillingssystem ikke fungerer, eller for uautorisert tilgang til, endringer i eller misbruk av brukerens personlige kontoinformasjon.

Venere.com er ikke ansvarlig for eventuelle feil i forbindelse med behandling og overføring av data. Det er forbudt å overføre data eller informasjon til tredjepart uten godkjenning fra Venere.com

15. Gjeldende lov og jurisdiksjon
Disse tjenestebetingelsene er underlagt loven i Republikken Italia og Roma rettskrets.

sist revidert og gjelder fra: 30. juni 2012 
gå til toppen/indeks
 
Personvernerklæring
 
 
Takk for at du velger Venere.com. Vi vet at det finnes mange nettsteder for reiser i dag, og vi verdsetter at du har valgt nettopp oss. Vi setter pris på forholdet vi har med våre registrerte brukere, og vi gjør derfor vårt ytterste for å beskytte personlige opplysninger og fortjene tilliten til brukerne. Her finner du en forklaring av Venere Nets personvernerklæring , som er utformet for å beskytte kundenes interesser.

Registrering
Når du registrerer deg som bruker av Venere Nets tjeneste (Venere.com) må du oppgi navn og e-postadresse. Vi ber om disse opplysningene for: a) at du skal kunne opprette et gratis medlemskap hos Venere.com, b) å gjøre det mulig for deg å bestille overnatting på nettet, c) å gjøre det mulig for oss eller overnattingsstedet å ta kontakt med deg, hvis dette er nødvendig.

I henhold til artikkel 10 i den italienske loven 196/2003, erklærer Venere Net følgende:
a) Opplysningene som sendes inn gjennom registreringsskjemaet brukes til å aktivere bestillingstjenestene.
b) Det er nødvendig å sende inn personlige opplysninger for at brukeren skal kunne få tilgang til bestillingstjenestene. Dersom brukeren nekter å sende inn sine personlige opplysninger, vil vedkommende derfor bli nektet tilgang til bestillingstjenestene.
c) Opplysningene vil kun bli sendt til fysiske eller juridiske personer som er involvert i utsendingen av nyhetsbrevet fra Venere.com.
d) Den registrerte brukeren er beskyttet av artikkel 13 i den italienske loven 196/2003.
e) Parten som er ansvarlig for behandling av de innsamlede opplysningene, er Venere Net SpA, Via della Camilluccia 693, 00135 Roma, Italia.

Informasjonskapsler og IP-adresser
En informasjonskapsel er en melding som sendes fra en webserver til en nettleser. Hver gang en nettleser ber om en nettside fra en server blir denne meldingen sendt tilbake til serveren. Informasjonskapsler brukes på denne måten til å identifisere brukerne og bruken av nettsidene. Venere.com bruker informasjonskapsler. Venere Net samler også av tekniske grunner på IP-adresser. Venere.com kan inneholde koblinger til andre nettsteder som kan samle inn personlige opplysninger. Vår personvernerklæring gjelder ikke for slike nettsteder.

Hvem har tilgang til mine personlige opplysninger?
Når du utfører en bestilling via Venere.com sender Venere Net dine personlige opplysninger til overnattingsstedet du bestilte, slik at dette kan bekrefte bestillingen din. Venere Net sender dessuten personlige opplysninger til firmaet som tar seg av utsendelsen av nyhetsbrevet for at det skal kunne sende deg dette. Overnattingsstedet, firmaet som tar seg av nyhetsbrevet og Venere Net er således de eneste fysiske eller juridiske personene som har tilgang på dine personlige opplysninger. Venere Net verken selger eller videresender dine personlige opplysninger til andre fysiske eller juridiske personer.

Hvordan beskyttes mine personlige opplysninger?
Opplysningene du sender til Venere.com beskyttes av Secure Socket Layer-kryptering, slik at overføringen av opplysningene er trygg. Den registrerte brukeren er ene og alene ansvarlig for å ivareta integriteten til personlige passord og kontoopplysninger. Venere Net råder brukerne sine til å være forsiktige med å oppgi personlige opplysninger på nettet.

Lovpålagt overlevering
I enkelte tilfeller, som når dette kreves ved lov, av domstoler, regjeringen eller håndhevende myndigheter, kan Venere Net være tvunget til å overlevere opplysninger om medlemmene. Firmaet kan overlevere opplysninger om medlemmer i god tro dersom det mener at denne handlingen er nødvendig for å beskytte firmaets rettigheter og/eller eiendom.
 
gå til toppen/indeks