Hulp
 
 
Voor meer informatie kun je onze klantenserviceafdeling per e-mail contacteren via customer.service@venere.com. We beantwoorden je vragen binnen 2 werkdagen na ontvangst.
Je kunt ons ook bellen op het telefoonnummer in de rechterbovenhoek van de pagina en met een medewerker in je eigen taal spreken.
 
 
Index
 
Over Venere.com
 
 
Welkom bij Venere.com, met een aanbod van hotels en residenties op de bekendste toeristische bestemmingen de hele wereld rond. Kies uit de grote hoofdsteden zoals Rome, Parijs of Londen of verdere bestemmingen zoals New York, Bangkok, Rio de Janeiro en Marakech. Het doel van de website is om onze gebruikers een uitgebreid aanbod te geven voor elke stad (we hebben al meer dan 1.200 accommodaties voor Parijs alleen!!) en je de kans te geven om vrijuit te kiezen en de mogelijkheid om accommodaties direct te contacteren.

De service werkt niet zoals een reisorganisatie, omdat specifieke verzoeken voor informatie over accommodaties niet door Venere.com zelf verstrekt kunnen worden. Venere.com geeft de gebruikers de mogelijkheid om webpagina´s te bekijken, beschikbaarheid en prijzen te controleren en de reserveringsaanvragen naar de accommodaties door te sturen.

In tegenstelling tot andere zoeklijsten heeft Venere.com een uitgebreid aanbod aan logies voor elke stad. Vele accommodaties beschikken over webpagina's en kunnen online geboekt worden. Venere.com is een handige, uitgebreide, veilige en efficiënte service voor vakantiegangers en zakenreizigers voor het plannen van hun volgende reis.

Boeken is eenvoudig. Blader door de webpagina's van de hotels op de gekozen locatie, controleer de beschikbaarheid voor het geselecteerde hotel en boek de kamer(s) direct. Het hotel stuurt je hierna per e-mail een antwoord. Reserveringen kunnen later indien nodig geannuleerd worden.
 
naar boven/index
 
Hoe zoeken naar een accommodatie
 
 
Zoek op stad :
Klik op de kaart op de gewenste locatie of voer de naam van de stad in 'Waar wil je naartoe?'.

Zoek op land :
Als het land dat je wil bezoeken niet op de kaart staat, klik dan op 'Andere landen'. Je vindt eerst een uitgebreide lijst van alle landen die niet op de kaart op de homepage vermeld staan.
Accommodaties met online beschikbaarheid:
Dit zijn accommodaties die in het Venere.com online boekingsysteem staan en je toelaten om de webpagina's van de acoommodatie te bekijken, onmiddellijk beschikbaarheid en prijzen te controleren en direct een reserveringsaanvraag te sturen naar het hotel te sturen.

Accommodaties die niet online te boeken zijn:
Dit zijn accommodaties die niet online beschikbaar zijn. Je vindt alle details (zoals telefoon en fax) zodat je de accommodatie per direct kunt contacteren.
 
naar boven/index
 
Hoe de beschikbaarheid controleren
 
 
Je hebt twee opties: Je kunt ofwel de beschikbaarheid van alle accommodaties in de stad controleren of op een enkele accommodatie te klikken om de beschikbaarheid te controleren. Denk er aan om de datum van aankomst en vertrek, het correcte aantal personen en aantal kamers in te voeren.
 
naar boven/index
 
Hoe een reservering maken
 
 
Wanneer je een accommodatie gevonden hebt die aan je vereisten voldoet, klik op de naam van het hotel of op 'Details hotel'. Als je de beschikbare kamer die het systeem vindt wil boeken, klik dan op 'Boek' - of 'Wijzigen' om je boekingsgegevens te wijzigen.
Om de reserveringsaanvraag in te dienen vul je het formulier in, inclusief je creditcardgegevens. Nadat je 'Ga Verder' hebt gekozen is het het mogelijk om je reserveringsaanvraag en persoonlijke gegevens te beheren.
Lees zorgvuldig het annuleringsbeleid voordat je de reserveringsaanvraag bevestigt, en als je verdere vragen hebt kun je hen om informatie vragen via de blanco ruimte. Op dit punt wordt je reserveringsaanvraag bevestigd. Je krijgt een reserveringsnummer ter informatie.

Weet dat alle informatie via Secure Server verstuurd wordt om te verzekeren dat je persoonlijke gegevens enkel door jezelf en de ontvanger (het hotel) bekeken kunnen worden (ie. the hotel).

reserveringsaanvragen kunnen uit twee categorieën bestaan: onmiddellijke boekingen en boekingen op aanvraag. In het eerste geval (onmiddellijke boekingen) ontvang je een automatische bevestiging van het hotel via het Venere.com-systeem. Je ontvangt geen verdere berichten van het hotel, deze bevestiging is definitief.
In het tweede geval (boekingen op aanvraag) ontvang je een e-mail die je informeert dat de accommodatie je aanvraag ontvangen heeft. De accommodatie zal dan binnen 48 uur per e-mail antwoorden om je aanvraag te bevestigen of te annuleren.

Weet dat je aanvraag door de accommodatie bevestigd wordt, dus beschouw je aanvraag niet als bevestigd totdat je hierover bericht ontvangt. Wanneer de status van je boeking als OK verschijnt in je gebruikersaccount dan ben je verzekerd dat de accommodatie de aanvraag bevestigd heeft. Om e-mailbevestigen te kunnen ontvangen moet je e-mailadres dat je bij je reserveringsaanvraag verstuurd correct zijn. Als je een verkeerd e-mailadres ingeeft zal je geen antwoord krijgen van het hotel, wat mogelijk kan leiden tot communicatieproblemen en misverstanden. Het is daarom enorm belangrijk dat alle gegevens correct zijn.

Je kunt ook reserveren via ons callcenter door het volgende nummer te bellen:

VK: 020 3027 7153a
VS: 1-877-214-4288
Ierland: (01) 524 5487
Canada: 1-866-984-7711
Australië: 02 8023 8756
Spanje: 91 275 4914
Chili: 1230-020-9008
Peru: 0800-54627
Argentinië: 0800-4442278
Columbia: 01800-9-157303
Mexico: +1-866-268-8500
Venezuela: 0800-100-3648
Frankrijk: 01 57323460
België: 02 200 8514
Zwitserland: 44 511 83 88
Oostenrijk: 0120 6091330
Duitsland: 0695 1709723
Italië: 02 91483082
Nederland: (0) 20 2035100
Noorwegen: 24 15 99 64
Zweden: 08 51761806
Japan: 03 5539 2656
China: 10-800-120-2547(Telecom) - 10-800-712-2547(NetCom)
Rusland: 499 272 2031
Brazilië: 0800-761-1711
Portugal: 217 616 226
Vanuit alle andere landen: 0044 203 027 7155
 
naar boven/index
 
Hoe de status van je reservering controleren
 
 
Je kunt de status van je reserveringsaanvragen controleren door met je geregistreerd e-mailadres en achtwoord in te loggen op 'Jouw Reserveringen' en al je huidige reserveringen te bekijken. Je kunt de status van je reserveringen bekijken in de 'status kolom'.

De status van de reserveringen kan een van de volgende zijn:

BEVESTIGD: Door de accommodatie bevestigde reserveringen
GEANNULEERD: Reservering geannuleerd
A-NIETIG: Door Venere geannuleerde reserveringen wegens NIET OPGEDAAGD
 
naar boven/index
 
Hoe een boeking annuleren
 
 
Weet dat alle boekingen in je gebruikersaccount geannuleerd dienen te worden vóór de annuleringsdeadline om zo boetes voor laattijdig annuleren te vermijden. Nadat de annuleringsdeadline verstreken is, is het nodig om de accommodatie direct te contacteren, omdat in dit geval het enkel de accommodatie zelf is die kan beslissen om de boeking gratis te annuleren of niet.

Om een boeking te annuleren, ga naar de Venere.com homepage en klik op 'Jouw reserveringen'en voer je geregistreerd e-mailadres en wachtwoord in. Vanhieruit kun je de lijst met gemaakte reserveringen vinden.
Klik op de link 'Annuleer deze reservering' naast het reserveringsnummer en klik op JA. Jouw reservering wordt dan in jouw systeem geannuleerd en verder contact met het hotel is niet meer nodig aan jouw kant.
Als je wil controleren of je jouw reservering correct geannuleerd hebt, klik op 'Jouw Reserveringen' op de homepage en je merkt op dat de status van je reservering 'GEANNULEERD' is.

Venere.com aanvaardt geen annuleringsverzoeken die via e-mail naar onze klantenserviceteam gestuurd zijn, zelfs als dit verzoek vóór het einde van de annuleringsdeadline is. Alle annuleringen dienen volgens de bovenstaande instructies gemaakt te worden.

Als de annulering niet volgens deze instructie gemaakt wordt, dan is Venere.com niet verantwoordelijk voor enige kosten die door de accommodatie op je creditcard worden verrekend.

Let op dat het niet mogelijk is je reservering te annuleren als je een kamer geboekt hebt die aangeduid stond als "PREPAID/GEEN RESTITUTIE".
 
naar boven/index
 
Hoe een reservering wijzigen
 
 
Het is spijtig genoeg niet mogelijk om een boeking in het systeem te wijzigen. Je dient de reservering te annuleren via de bovenstaande instructies (Lees 'Hoe annuleer ik een boeking?') en maak de reservering opnieuw. Na de annuleringsdeadline is het ook nodig om de accommodatie direct te contacteren omdat het de accommodatie zelf is die kan beslissen om de boeking gratis te wijzigen of niet.
 
naar boven/index
 
Beveiliging/Privacy
 
 
Registrering :
De gevraagde informatie wanneer je registreert is vereist om de reservering te beheren en volledig vertrouwelijk. Alle informatie wordt via Secure Server verstuurd, om de best mogelijke beveiliging te kunnen bieden.

Creditcardgegevens:
Je creditcardgegevens zijn vereist om boekingen te garanderen, er worden geen kosten verrekend tenzij de boeking een voorafbetaling of voorschot behoeft in het geval van een late annulering of wanneer niemand opdaagt. Voorafbetalingen, voorschotten en annuleringsbeleiden verschijnen tijdens het online reserveringsproces. Creditcardinformatie wordt via Secure Server verstuurd, om de beveiliging van de gegevens te verzekeren.
 
naar boven/index
 
Algemene Voorwaarden
 
 
1. Acceptatie van voorwaarden
Hartelijk bedankt dat u hebt gekozen voor Venere Net S.r.l., met vestigingsadres Via della Camilluccia no. 693 – 00135 Rome, Italië (venere.com – “Venere.com of “wij”). De services die wij u bieden vallen onder de volgende Voorwaarden, die wij zo nu en dan zonder voorafgaande kennisgeving kunnen wijzigen.

2. Beschrijving van service
Geregistreerde gebruikers kunnen hotelaccommodaties online boeken via Venere.com. Tenzij voor zover in het onderstaande artikel wordt vermeld, worden verzoeken voor hotelreserveringen die via het online reserveringssysteem zijn gedaan, door Venere.com naar het desbetreffende hotel verzonden. De functie van Venere.com is om een rechtstreekse verbinding tussen hotels en gebruikers tot stand te brengen.

Sommigee hotels die op Venere.com worden getoond, vallen niet onder de service en worden ofwel door Travelscape LLC ofwel door IAN.com L.P. aangeboden. Voor deze hotels moet bij bevestiging van de boeking en vóór het verblijf volledige betaling zijn verricht (voor hotels van Venere.com wordt de betaling rechtstreeks aan het hotel gedaan). Deze hotels vallen tevens onder afzonderlijke boekingsvoorwaarden van Travelscape LLC en IAN.com L.P., die beschikbaar zijn via de volgende link: Gebruiksvoorwaarden .

Venere.com heeft geen zeggenschap over de hotels die door Travelscape LLC en IAN.com LP. worden aangeboden. Wanneer een klant een boeking doet voor een pre-payhotel, zijn Travelscape LLC en IAN.com LP verantwoordelijk voor het hotelreserveringsproces

Bij bepaalde hotels kan je de optie krijgen om nu meteen online of later bij het hotel zelf te betalen. Als je kiest voor de optie om meteen online te betalen, worden kosten meteen in de door jou geselecteerde valuta in rekening gebracht. Als je geen enkele van de beschikbare valuta's kiest, dan betaal je het bedrag in euro's. Als je kiest voor de optie om later bij het hotel zelf te betalen, worden kosten in de plaatselijke valuta van het betreffende hotel ten tijde van je verblijf door het hotel in rekening gebracht. Het btw-tariefen de wisselkoers voor buitenlandse valuta kunnen in de periode tussen boeking en overnachting veranderen.

Het gebruik van het online reserveringssysteem van Venere.com is gratis. Tenzij anders wordt vermeld, vallen nieuwe voorzieningen of verbeteringen onder deze zelfde Voorwaarden. Om de service van Venere.com te kunnen gebruiken, moet de gebruiker op eigen kosten toegang verkrijgen tot internet.

3. Registratieverplichtingen voor gebruikers
Om de service van Venere.com te kunnen gebruiken, stemt de gebruiker ermee in: (1) juiste en complete persoonlijke informatie te verstrekken, zoals op het registratieformulier wordt vereist; en (2) direct de gegevens bij te werken indien er een wijziging plaatsvindt. Als de gebruiker enige informatie verstrekt die onjuist blijkt te zijn, behoudt Venere.com zich het recht voor het lidmaatschap van de gebruiker op te schorten of te beëindigen en om het gebruik van de service van Venere.com voor nu en in de toekomst te weigeren.

4. Privacybeleid van Venere.com
De geregistreerde persoonlijke gegevens een aanvullende informatie vallen onder ons privacybeleid. Zie de paragraaf "Privacybeleid" op: %privacy_policy% voor meer informatie.

5. De integriteit van ledenaccounts
Wanneer een gebruiker een reservering boekt bij Venere.com, wordt door ons systeem een wachtwoord gegenereerd waarmee de gebuiker toegang krijgt tot zijn of haar persoonlijke account, die samen met het e-mailadres wordt gebruikt dat tijdens het boekingsproces is opgegeven. De gebruiker is verantwoordelijk voor het behoud van de integriteit van het e-mailadres en wachtwoord, en is als enige verantwoordelijk voor alle activiteiten die onder deze account plaatsvinden. De gebruiker dient Venere.com direct op de hoogte te stellen van ongeoorloofd gebruik van het wachtwoord of de account. Venere.com is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortkomend uit het het niet naleven van deze paragraaf door de gebruiker.

6. Contract voor accommodatie en betaling
Het accommodatiecontract wordt van kracht op het moment van de bevestiging van de reservering door het hotel. Betaling van het bevestigde kamertarief van Venere.com wordt rechtstreeks aan het hotel verricht. Alle rechten en verplichtingen voortkomend uit het desbetreffende accommodatiecontract bestaan rechtstreeks en exclusief tussen de boekende partij en het door hem of haar gekozen hotel.

Andere voorwaarden zijn van toepassing op hotels die worden aangeboden door Travelscape LLC en IAN.com LP. Hiervoor dient tijdens het online reserveringsproces vooraf te worden betaald.

7. Wijzigingen en annuleringen
Alle wijzigingen en annuleringen dienen via het online reservingssysteem van Venere.com te worden gedaan.

8. Kamertarieven
Alle tarieven op onze website worden rechtstreeks door de hotels verstrekt. De weergegeven tarieven zijn voor het gehele verblijf en inclusief belastingen, tenzij anders vermeld. Afhankelijk van het geselecteerde hotel, is het ontbijt wel of niet inbegrepen (als ontbijt niet vermeld wordt, is het niet inbegrepen).

9. Onze prijsgarantie
- Onze prijsgarantie - Als je bij ons geboekt hebt en je vindt toch een lager tarief op een andere website, vergoeden we het verschil, als aan de onderstaande voorwaarden voldaan wordt.

- Een claim indienen - Stuur je verzoek en de link naar de lagere prijs die door onze concurrent wordt aangeboden per e-mail naar pricematch@venere.com, dit (i)binnen 24 uur na je reservering, bij een reservering zonder restitutie; of (ii)voor de incheckdatum bij alle andere reserveringen. Raadpleeg het annuleringsbeleid van je reservering voor de uiterste claimdatum. De lagere prijs is online te boeken en nog beschikbaar wanneer we je claim nakijken. Je volmaakt je reservering (je komt dus niet in aanmerking voor een vergoeding als je annuleert, niet komt opdagen of niet betaalt).

- Enkel geldig bij dezelfde kamer en voorwaarden - Onze prijsgarantie is enkel beschikbaar voor dezelfde hotelkamer, aan een lager tarief en aan dezelfde boekingsvoorwaarden als op Venere.com. Verder dienen ook de accommodatie, het kamertype, het toepasselijke annulerings/restitutiebeleid en de verblijfdatums volledig overeen te stemmen. Daarnaast moet de hotelkamer ook individueel te boeken zijn en niet als onderdeel van een pakket (bijvoorbeeld een vlucht + hotel pakket). Onze Prijsgarantie is enkel van toepassing op de reiskosten, zoals ze in de zoekresultaten van Venere.com weergegeven worden, exclusief belastingen en toeslagen. Verder geldt onze Prijsgarantie ook niet bij reserveringen op websites waar je de accommodatie- of andere boekingsinformatie pas na aankoop verneemt. Je moet voldoen aan alle boekingsvereisten die bij de lagere prijs gelden, inclusief, en zonder beperking vereisten met betrekking tot leeftijd, status van inwoner en regio.

- Het vergelijkbare tarief moet voor iedereen beschikbaar zijn - Onze Prijsgarantie is enkel geldig op prijzen die voor het algemene publiek beschikbaar zijn en geadverteerd worden op een website die gericht is op klanten. Dit omvat bijvoorbeeld niet de tarieven die op websites van ledenprogramma's worden aangeboden; kortingen of tarieven gericht op de zakenwereld; groeps-, charter-, rewards-, stimulerings-, ontmoetings-, conferentie-, consolidatie- of interlineprijzen; prijzen die via een veiling of een soortgelijk proces zijn verkregen; of prijzen waarvan alleen gebruikgemaakt kan worden met een coupon of via een andere actie die niet algemeen beschikbaar is. Het lagere tarief mag niet afkomstig zijn van een website waarbij je moet opbellen om het tarief te verkrijgen, of uit een e-mail die je hebt ontvangen. Het tarief moet worden betaald en geboekt in dezelfde valuta als je boeking bij Venere.com (zonder verwijzing naar valuta-omrekenmachines).

- Claimverificatie en vergoedingsproces - Alle verzoeken zullen door Venere.com worden geverifieerd. We accepteren geen screenshots of ander beweerd bewijs van een lagere prijs dat niet onafhankelijk door ons kan worden bevestigd. Eveneens zullen we geen verzoeken verifiëren waarvan wij geloven, naar ons uitsluitend oordeel, dat ze het resultaat zijn van een drukfout of een andere fout, of dat ze door middel van fraude of te kwader trouw tot stand zijn gekomen. Geverifieerde verzoeken zullen na het uitchecken een bedrag ontvangen op de creditcard die gebruikt is voor de boeking, op voorwaarde dat de kamerprijs en alle belastingen en toeslagen betaald werden. Je moet mogelijk 30 dagen of tot de volgende factuurronde wachten tot het bedrag op je factureringsoverzicht verschijnt.

- Wijzigingen - Wij behouden het recht om, naar ons uitsluitend oordeel, de Prijsgarantie aan te passen of stop te zetten, of de beschikbaarheid ervan tot enig persoon, op enig moment, en zonder voorafgaande kennisgeving en zonder aansprakelijkheid jegens jou, te beperken. De voorwaarden die gelden op het moment dat je je claim indient, bepalen of je in aanmerking komt voor de Prijsgarantie. Wanneer wij verzuimen om een bepaling uit deze voorwaarden ten uitvoer te brengen, betekent dit niet dat wij afstand doen van deze bepaling.

10. Hotelcategorieën en informatie
De classificatie van hotels is gebaseerd op landelijke standaarden en regelgeving. De sterrenstatus van hotels vormt een indicatie, zonder verplichting, van de standaarden van het hotel, waarbij de gebruiker eraan dient te denken dat deze status mogelijk door het hotel zelf is gekozen. Alle gegevens, beschrijvingen en afbeeldingen van het hotel zijn gebaseerd op door het hotel zelf aangeleverde materialen.

10. Auteursrecht van gepubliceerde inhoud op Venere.com
Geregistreerde gebruikers van Venere.com garanderen het auteursrecht van de informatie die als feedback over het desbetreffende hotel wordt gepubliceerd, of zij garanderen het auteursrecht en het reproductierecht van de bovengenoemde feedback op Venere.com te hebben verkregen en dat het gebruik van bovengenoemde feedback door Venere.com op geen enkele wijze inbreuk doet aan het auteursrecht of enig ander belang of recht van derden.
Venere.com heeft het onbeperlte recht (maar niet de aansprakelijkheid) om uw feedback geheel of gedeeltelijk te controleren, te publiceren, af te wijzen of uit te sluiten van publicatie. Als Venere.com derhalve beweert dat wat u hebt geschreven niet voor publicatie geschikt is, heeft Venere.com het absolute recht dit uit te sluiten. Feedback als in de onderstaande lijst is verboden. Alle deelnemers garanderen dat zij geen feedback zullen indienen die:
- opzettelijk vals of bevooroordeeld is;
- pornografisch, immoreel of op enige andere wijze aanstootgevend is;
- op enige wijze lasterlijk of strafbaar is;
- in strijd is met de grondwet, de wet, de openbare orde; of extremistische meningen bevat, of afkomstig is van verboden organisaties;
- virussen of andere inhoud bevat die een risico vormen voor of schade kunnen toebrengen aan de software of hardware van andere computers;
- kettingmails of enquêtes bevat.
Bij inbreuk op het auteursrecht of deze Voorwaarden behoudt Venere.com zich het recht voor de schade te verhalen.

Gebruikers ontheffen Venere.com van enige claim die derden eventueel tegen Venere.com kunnen indienen wegens misbruik van het materiaal. Venere.com behoudt zich het recht voor zich tegen dergelijke claims te verweren. De gebruikers dienen Venere.com alle juridische kosten te vergoeden en dienen Venere.com te ondersteunen tegen claims van derden, en zullen alle noodzakelijke documentatie overleggen.

11. Gebruik van de mailingservice op Venere.com
Let op gepast taalgebruik zonder aanstootgevende inhoud. De geleverde service mag niet worden gebruikt om markonderzoeken, wedstrijden, hoaxes, advertenties of lasterlijke berichten te verspreiden, of om ongepaste inhoud, namen, materialen of informatie te verspreiden. Verder is het verboden links of informatie te verzenden die virussen, Trojans, wormen, beschadigde bestanden of andere software of programma's kunnen verspreiden die andere hardware of software kunnen beschadigen. Stuur nooit materiaal met het e-mailadres van iemand anders als afzender.

12. Beëindiging
De gebruiker aanvaardt dat Venere.com naar eigen inzicht het wachtwoord en de account van de gebruiker mag deactiveren of het gebruik van zijn service om welke reden dan ook mag beëindigen. Venere.com mag te allen tijde levering van de service met of zonder voorafgaande kennisgeving stopzetten. De gebruiker aanvaardt dat Venere.com niet aansprakelijk is voor de beëindiging van de toegang van de gebruiker tot de service.

13. Beperking van aansprakelijkheid
De gebruiker accepteert dat de service van Venere.com wordt geleverd "in de huidige staat" en dat Venere.com niet verantwoordelijk is als de informatie die door de hotels wordt aangeleverd niet actueel of juist is, en dat Venere.com niet verantwoordelijk is voor het verwijderen, het verlies of het niet leveren van informatie.

Het hotel is als enige verantwoordelijk voor het beantwoorden en/of toewijzen van het boekingsverzoek.

De gebruiker accepteert dat Venere.com geen garantie geeft datg de service vrij van fouten, veilig, actueel of zonder onderbreking is. Venere.com kan niet garanderen dat de informatie op zijn website vrij van fouten, jusit of betrouwbaar is. Verder accepteert de gebruiker dat Venere.com op geen enkele wijze verantwoordelijk is voor eventuele schade aan computerapparatuur of ander gegevensverlies als gevolg van het gebruik van de service van Venere.com. De gebruiker begrijpt en accepteert dat Venere.com op geen enkele wijze aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade of verlies, financieel of anderszins, als gevolg van het gebruik of het niet kunnen gebruiken van de service van Venere.com, noch voor de kosten voor het vinden van alternatieve accommodatie als gevolg van enig defect van het online reserveringssysteem van Venere.com, noch voor ongeoorloofde toegang tot of wijziging of misbruik van uw persoonlijke accountgegevens. Venere.com is niet aansprakelijk voro fouten bij de verwerking of verzending van gegevens. Het is verboden gegevens of informatie aan derden te verzenden zonder toestemming van Venere.com

14. Toepasselijk recht en rechtspraak
Deze Voorwaarden vallen onder de wetgeving van de Republiek Italië en vallen onder de exclusieve rechtspraak van de Romeinse gerechtshoven.

laatst gewijzigd en van toepassing vanaf 30 juni 2012 
naar boven/index
 
Privacybeleid
 
 
We danken je voor je keuze voor Venere.com. We weten dat we niet de enige reiswebsite zijn op het internet, en we waarderen jouw keuze voor onze service. We stellen onze relatie met onze geregistreerde gebruikers op prijs en doen daarom ons uiterste best om hun privacy te beschermen en hun vertrouwen niet te schaden. Hier vind je uitleg over Venere Net's privacybeleid dat ontworpen is om de belangen van onze klanten op de eerste plaats te zetten.

Registrering
Wanneer je een geregistreerde gebruiker wordt van de Venere Net service (Venere.com) geef je ons je naam en e-mailadres. We hebben deze informatie nodig om (a) een gratis lidmaatschap op te starten bij venere.com; (b) je toe te laten om online accommodaties te boeken; en (c) om indien nodig de eigenaar van ons bedrijf of accommodatie te kans te geven je te contacteren.

In overeenstemming met artikel 10 van de Italiaanse Wet 196/2003 verklaart Venere Net dat:
a) De gegevens die via het registreringsformulier zijn ontvangen, gebruikt worden om de activering van de boekingsservice mogelijk te maken;
b) Dat het verplicht is om iemand zijn/haar persoonlijke gegevens in te dienen om de boekingsservices aan te kunnen bieden aan de gebruiker. Als een gebruiker weigert om zijn/haar persoonlijke gegevens in te dienen zal hij/zij daarom toegang tot de boekingsservice worden geweigerd;
c) Dat de gegevens enkel worden bekendgemaakt aan de natuurlijke of rechtspersonen die betrokken zijn bij de online reservering en afhandeling, en de natuurlijke of rechtspersonen die betrokken zijn bij de versturing van de Venere.com nieuwsbrief. d) Dat de geregistreerde gebruiker beschermd wordt door artikel 13 van de Italiaanse Wet 196/2003;
Dat de volgende partij verantwoordelijk is voor de behandeling van de ontvangen data: Venere Net SpA, Via della Camilluccia 693, 00135 Rome, Italië.

Cookies & IP-Adressen
Een 'cookie' is simpelweg een bericht dat een webserver naar een webbrowser stuurt. Dit bericht wordt elke keer naar de server gestuurd wanneer een browser een webpagina opvraagt. Cookies worden daarom gebruikt om gebruikers en het gebruik van webpagina's te herkennen. Venere.com gebruikt cookies. Venere Net verzamelt ook IP-adressen voor technische redenen. Venere.com bevat mogelijk weblinks die persoonlijke informatie over jou kunnen verzamelen; ons privacybeleid heeft geen betrekking op zulke websites.

Wie heeft toegang tot mijn persoonlijke gegevens?
Wanneer je via Venere.com reserveert, stuurt Venere Net jouw persoonlijke gegevens door naar de accommodatie waar je geboekt hebt om je reservering te kunnen bevestigen. Venere.com stuurt jouw persoonlijke gegevens door naar het bedrijf dat de nieuwsbrief verspreidt om zo jou de nieuwsbrief toe te kunnen sturen. De accommodatie, het bedrijf dat de nieuwsbrief beheert en Venere Net zijn de enige natuurlijke of rechtspersonen die toegang hebben tot jouw persoonlijke gegevens. Venere Net verkoopt noch maakt jouw persoonlijke gegevens bekend aan enige andere natuurlijke of rechtspersoon.

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens beschermd?
De informatie die je geeft aan Venere.com wordt beveiligd via Secure Socket Layer (SSL)-encryptie om de veiligheid van de datatransmissies te verzekeren. Enkel de geregistreerde gebruiker is verantwoordelijk voor de handhaving van de integriteit van persoonlijke wachtwoorden en accountinformatie. Venere Net adviseert gebruikers om online zorgvuldig om te gaan met persoonlijke gegevens.

Bij wet vereiste bekendmakingen
In bepaalde situaties, zoals bij wet, op bevel van het gerecht, regering of wettelijke authoriteit kan Venere Net verplicht zijn om ledeninformatie bekend te maken. Het bedrijf kan ledeninformatie bekendmaken als, te goeder trouw, men aanneemt dat de bekendmaking ervan nodig is om de rechten en/of eigendommen van het bedrijf te beschermen.
 
naar boven/index